De dilluns a divendres de 9:00 – 20:00h

Ortodòncia 

On som

Av. Catalunya, 100.
Cervera, Lleida

Truca'ns

Telèfon
973 53 39 74

De dilluns a divendres

9:00 – 20:00h

Ortodòncia
 

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que estudia, diagnostica i tracta les malposicions dentals i la posició dels maxil·lars per tal de restablir l’equilibri en la forma i funció de la boca i la cara, i que alhora millora la parla, la masticació, la salut i l’estètica dental i facial.

L’objectiu principal del tractament és aconseguir l’alineació correcta de les dents, però amb aquest tipus de tractaments, podem corregir les alteracions del maxil·lar superior i de la mandíbula, els trastorns funcionals de masticació, les alteracions de la cara i de la mossegada (maloclusions) i la desviació de la línia mitja, així com també corregir els diastemes (espai entre les dents) i també l’apinyament, que pot provocar dificultat en la higiene i aparició de càries.

Mitjançant la formació específica dels nostres professionals, busquem dins el ventall de possibilitats que ens ofereix aquesta especialitat, poder trobar l’opció més viable per a cada pacient, i d’aquesta manera oferir la millor atenció per vosaltres.

Al nostre centre, com tenim la creença que el millor tractament és la prevenció, recomanem la primera visita a l’ortodontista a partir dels 4 o 5 anys, abans de comptar amb la dentició definitiva.

Actualment, els tractaments d’ortodòncia no tenen edat, no només són per a nens i adolescents, sinó que cada vegada són més habituals en edat adulta. 

 

Ortodòncia interceptiva:

És un tractament de primera fase que es realitza en pacients amb creixement per corregir les alteracions esquelètiques i que ens simplifica un posterior tractament d’ortodòncia o fins i tot n’evita una segona fase. Els aparells poden ser removibles o fixes.

Ortodòncia convencional:

És el tipus d’ortodòncia més difós i conegut, que consisteix en col·locar bràquets metàl·lics en la cara externa de les dents.

Ortodòncia estètica:

Es tracta de bràquets estètics anomenats ceràmics, de color similar a la dent o transparents, pel que es dissimula de manera notòria l’aparatologia fixa , fent-la més confortable i agradable.

Ortodòncia autolligable (sistema Damon):

Bràquets de baixa força i fricció que tenen un sistema de tapetes que el fan més ràpid i confortable.

Ortodòncia invisible amb alineadors (sistema Invisalign):

Es tracta d’un sistema d’alineadors extraïbles individualitzats (fabricats a mida) transparents que permeten moure les dents de manera gradual fins a aconseguir la posició final. Al tractar-se d’un alineador removible (de posar i treure) garanteix la màxima comoditat.

Actualment, per tal d’enregistrar la cavitat oral i les dents disposem de l’escàner oral específic d’Invisaling, que és l’iTero, que aporta un major confort al pacient durant el tractament,.