De dilluns a divendres de 9:00 – 20:00h

Endodòncia 

On som

Av. Catalunya, 100.
Cervera, Lleida

Truca'ns

Telèfon
973 53 39 74

De dilluns a divendres

9:00 – 20:00h

Endodòncia
 

L’endodòncia consisteix en eliminar el teixit polpar de les dents, que es troba dins els conductes presents a les arrels d’aquestes. Té com a objectiu eliminar el dolor i/o la infecció o inflamació de la polpa dental i d’aquesta manera poder allargar la vida de la dent mantenint-la en boca i en bona funció masticatòria.
No obstant, quan una dent ja té els conductes tractats i el tractament s’ha infectat, en alguns casos és possible retractar-ho, desinfectant-ho i segellant-ho de nou, i aquest procediment es coneix com a reendodòncia.
Tant l’endodòncia com la reendodòncia tenen la mateixa finalitat: preservar la dent en bon estat a la posició que ocupen en boca. Per nosaltres és molt important utilitzar els últims avenços per dur-les a terme. Entre ells trobem: 

 

Endodòncia microscòpica:

Ja sigui amb microscòpia o bé lents d’augment. La millor visió de l’estructura ens permet ser molt més precisos tant en el diagnòstic com en el tractament.

CBCT - radiografies 3D:

Ens permeten conèixer l’anatomia de la dent, l’extensió de les lesions associades a la dent, detectar fissures / fractures, reabsorcions i sobretot poder establir diagnòstics molt precisos de les dents afectades.

Instruments rotatoris i reciprocants:

Permeten tractar curvatures de l’anatomia de les dents respectant la resta de teixit sa de la dent.

Segellat tridimensional

 

dels conductes radiculars.

Materials bioceràmics i biocompatibles amb els teixits adjacents:

D’elevada importància sobretot en casos de traumatismes dentals o afectacions en dents immadures que no han assolit completament el creixement.

La constant evolució de l’endodòncia permet que els nostres tractaments siguin cada cop més predictibles i ens sigui possible fer front a casos més complexos.